Längesedan jag skrev...

...så jag får väl uppdatera lite! Som sagt, det är alltid så med nya saker, det är roligt att uppdatera och syssla med, men efter ett tag tappar det lite sin tjusning och man tycker att det är jobbigt. Men, men... ska försöka att inte ge upp!

Är för tillfället väldigt irriterad på Båstad kommun därför att jag inte får ut min lön... suck.. Och jag som behäver mina pengar! Så arg jag blir! Och inte är det mitt fel heller att jag inte får ut den, och det gör det hela ännu mer irriterande!

Jobbar på för fullt på golfkrogen annars, och det går faktiskt bra. "Jättebra jobbat Sandra, som alltid!" sa Kerstin idag. :D Då blir man glad! Trivs jättebra där och där är trevliga människor...Som jobbar i alla fall! Gästerna är lite... speciella ibland, men dem behöver man inte blanda sig för mycket med!

Har minsann hunnit både fylla år och ha kalas också. :) Fyllde år i torsdags och blev uppvaktad av min lilla familj på morgonen, därefter var det jobb och på kvällen var vi och åt på Pepelino i Ängelholm. Gotte! Fick också paket av min andra "familj" från England och Carina i Tyskland, roligt! I lördags hade jag och Fille gemensamt kalas för släkten. Många fina sak fick vi då också minsann! Sötaste lilla kusin Isabell var också med och pratade med vovvarna och slickade gräddvisparna!

Nu måste jag snart gå och lägga mig känner jag. Känner mig fruktansvärt trött och seg idag och imorgon ska man ut och marschera klockan sju på morgonen... Halleluja, kommer man att orka det egentligen???

image22
Isabell

image24
Hipp hurra för ja´!

Guten Abend!

Sitter vid köksbordet och betraktar lite roat en väääldigt oteknisk lillasyster! Hon har lite problem med att få symaskinen att fungera som den ska... Och inte frågar hon om hjälp heller! Är det då jag ska erbjuda mig? Nä! Vi tittar ett tag till och ser hur det går!

Var ledig igar och gjorde absolut ingenting könns det som! Fast jo, det gjordejag ändå, Jag spelade Sims! :D Haha! Nä jag bakade faktiskt och planterade tomater med. (NU bad hon om hjälp!) Men det var skönt att vara lite ledig. Skulle varit nere hos farmor och gått en runda tänkte jag, men hn var inte hemma.

I morse var jag och mamma ute och gick vid halv sju minsann. Heja oss, vad vi är duktiga! Sedan bar det iväg till jobbet igen. Varken Rolf eller Kerstin var där, och Gunnar hade en massa annat att göra så jag och Janne och Ninni hade det jätteskönt! Knappt några människor och Janne bakade kakor... Ah! vad de var goda! Farligt det där... :P Pkte efter jobbet och tog några bilder på min bil. Hittade ingen bra bakgrund dock, så jag får göra om det!

Snart fyller jag år! :D Hihi!

Stackars Fille! Maskinen lyder inte henne! Jag får väl ta o hjälpa henne!

image21
Fine-bil!

Cara mia!

Lyssnar på Rix FM på jobbet och jag och Janne har lyckats haka upp oss på just denna Cara Mia med Måns Zelmerlöv. Inte så svårt visserligen med tanke på att den är rätt så enformig och spelas en gång i timmen. Men på något sätt fastnar den ändå! Rätt som det är går man och nynnar på något utan att tänka på det, så komemr någon och säger "sjunger du på den nu igen!" Oj... Antagligen är det väl just därför som den och många andra ganska enformiga låtar blir så populära; de är trallvänliga! :D


Var minsann ledig i torsdags igen. Sköönt! Var inne hos far och hämtade en sak som skulle lämnas på ett ställe i Fleninge och därefter skulle jag köratill Väla. "Ska du köra ensam?" frågade far då. Japp, vilken normal människa är ledig en torsdag?? Inte många... Ingen som kunde följa med, men å andra sidan var där ju inte så mycket folk på Väla heller! :D Lyckades göra några fynd, så som en skjorta, hårbrorste och strumpor. Dock inte det jag kom dit för, födlsedagspresent till Fille! Men det kommer väl fler lediga dagar innan den 15 maj hoppas jag!


Jobb annars bäde igår och idag. Idag bara till tre! Härligt att sluta lite tidigare en lördag! Hade nog så mycket att göra ändå fram tills dess! Igår var där nästan 150 gäster och där måste ha varit lika många idag. Jobbade tillsammans med Elin, Sofia och Catharina, och vi har minsann riktigt trevligt tillsammans! Stämmingen på jobbet gör så mycket och jag trivs jättebra! Har fått heltidstjänst där nu så tyvärr blir där då inte mycket tid över till mer dagisjobbande. Lite synd eftersom jag trivdes väldigt bra med det också, men jag skulle nog inte klara av att jobba så mycket!


Fint väder idag igen och mamma och far har fått vårkänslor och varit iväg och köpt en massa plantor till trdgården. Bra att jag jobbar i morgon, annars vet jag vad jag hade fått göra!!! :D


image20
Molly-cooling snottar mina solisar när solien blir för skarp!

Leeedig dag! :D

Trodde jag trallala... Vaknar i går morse av strålande sol i mitt sovrum. Jaha, har väl Fille varit här inne och hämtat något och dragit upp gardinen tånker jag och förutsätter att alla redan har åkt iväg till jobb och skola. Skönt att äntligen få sova ut tänker jag sedan och vänder mig om. Tittar på klockan... Den visar 06.40... :O Hur lyckas man!! Jag är ledig första gången på flera dagar och jag vaknar självmant tidigare än om jag skulle varit och jobbat och är dessutom oförskämt pigg! Kravlar mig upp ur sängen, drar ner gardinen som jag kommer på att jag själv glömt att rull ner kvällen innan och går tillbaka till sängen för att försöka sova en stund till. Lyckas somna om och väcks en timme senare av att telefonen ringer, den här gången är jag så klart jättetrött!! I alla fall är det förskolan i Munka som ringer och vill att jag ska jobba. Jaha... Där rök den lediga dagen... Och jag som hade så mycket annat att göra idag!

Jobbar mellan nio och ett, lagom, och åker sedan in till Ängelholm. Går en liten snabbrunda i stan och åker sedan ner för att hämta Fille på stationen. Gick sedan runt och tittade lite i affärerna, hittade de födelsedagskort jag letade efter och sedan gick vi till Grafitti för att fika lite! Gotte! Körde därefter Fille till körskolan eftersom hon skulle ha körlektion och sedan hem för att skriva brev till min kära värdfamilj i England! :) Körde upp och postade det, hem och sedan iväg till kööör där far följde med för att spela gitarr denna gången. Alltid kul att vara där faktist, kallt i kyrkan dock!

Hann faktiskt med en hel del ändå, fast jag jobbade känner jag. Fick minsann fixat en ny kod till mitt BankID också. Sen att den inte fungerade och att jag måste ringa till dem på torsdag och försöka lista ut felet är en annan historia... suck... Fick minsann hjälpt Ulan med hennes svenskprov också. Ordklasser handlade det om den här gånen. Det där är inteså lätt kom vi fram till, men hag hoppas att det kommer gå bra ändå. Lycka till Ulan! Ska hålla tummarna för dig!

Denna veckan kommer att bli väldigt lång känns det som eftersom vi flyttade kören från torsdag till tisdag. Det blir fel när ens vanor blir rubbade! Idag har jag jobbat från halv nio till fem, det var riktigt lugnt och skönt idag för en gångs skull (fast vi hade en busslast på 70 pers...) Därefter var det hem och äta lite snabbt och sedan iväg till musikkåren. Där var det minsann återträff idag (hade lilla smarta jag så klart glömt bort, tur att det inte var något speciellt jag skulle tänka på) och vi spelade Phantom of the Opera. Me like that song! :D Kul att höra när man är så många i orkestern! Får se om Fille vill följa med också och trumma lite! :P

Ett nytt försök till ledig dag i morgon... hrm... Imorgon ska jag inte jobba någonstans har jag bestämt! Jag har så många andra grejer jag måste hinna med att göra som inte blev av igår! Nu ska jag minsann skriva et mejl till Carina, hej hopp!



image16

Ulan - extremt road och intresserad av att läsa till prov...

image15
Fille posar framför min fine-bil!


Stepcounting!

Häromdagen började vi diskutera på jobbet hur mycket vi faktiskt springer där fram och tillbaka varenda dag. Någon nämde att man borde stegräkna och sagt och gjort gjorde jag minsann det nästa dag! :D Otroligt hur många steg vi går! det var en relativt lugn dag men ändå fick vi ihop över 10000 steg! I går var jag både ute och marscherade och gick med hundarna och då fick jag "bara" ihop runt 8000... Undrar då hur många det bli idag... Idag har jag både jobbat och varit ute med hundarna.... 14000 minsann! Hejja! Det är lite lustigt, alla nya saker man tar til sig blir till ett slags beroende i början! "Måste kolla hur många steg där är" osv... Jaja... Har man inget liv så!

Blev prexis indragen i att ta tag i MySpace ordentligt... Krångligt värre det där... Mycket lättare här juh! :D Ska försöka titta lite mer på det när jag inte är så trött!

Ledig i morgon som sagt.... Sköööönt! Ska fara runt lite överallt och leta efter födelsedagspresenter.... Spännande, spännande! Först till Banken och fixa mitt BankID som klabbar, därefter till jobbet i Munka och sedan blir det nog Väla... Någon som är pigg på att följa med?? Nä just det... Människor är väl normalt inte lediga en tisdag... Det går ändå!

Kanske ska ta med mig kameran och ta lite bilder så jag har något mer att lägga in... Har inte så mycket på denna datorn ännu... Det tar tid att skaffa sig ett liv!


Helgen

Ett, Två, Ett, Två... Hubadubah... Marschträning igår i Ängelholm och det gick faktiskt riktigt bra! Utan instrument i all fall! Haha! Undrar just hur det ska gå och lägga till instrumenten till det där... Det får bli ett senare projekt! Synd att bara halva orkestern dyker upp dock...

Har jobbat annars denna helgen också... Blev bara tredje helgen på rad och jag ska jobba de två nästkomande också... Slutsats: Jag ser fram emot min maj-lön! :D Ett riktigt trevligt gäng har de lyckats få ihop där minsann. Kommer rikigt bra överens med alla! Fick en ny kollega också i lördags och det fungerade riktigt bra!

Känner mig faktiskt riktigt duktig efter denna helgen... Inte överdrivet onytigt ätande och på jobbet i lördags fick jag ihop över 10000 steg minsann och igår var det både marsch och sedan cyklade jag och mamma till Ängelsbäck. Heja oss!

Jobb idag också men i morgon är jag ledig! Wee-hee! Har en massa saker som jag ska hinna med och göra så jag lär inte känna att jag har varit ledig i morgon kväll. :)


image12
Sötaste Mimsa fyllde tio i torsdags! Grattis Mimsa!


Uuuunsda!

Japp, det skulle betyda onsdag ifall ni inte förstod. Så säger iaf Fredrik att det heter! :D Haha! Uuunsdar betyder musikkår... Det gick faktiskt helt OK trots att jag var enda flöjten och knappt hör mig själv... Speciellt inte när vi är i den lilla salen när dethar blivit dubbelbokningar i aulan. Men men, det gixk som sagt bra och på söndag ska vi ha marschträning. Det undrar jag hur det kommer att gå, för det har jag aldrig gjort förut! :) Måste skaffa en nothållare också... Var sjutton gör man det då?? :O

Måndagen blev minsann riktigt härlig den med! Fick både tvättat bilen,städat rummet, fixat låset till bilen och pratat med både Janna och Erik i telefon. Alltid trevligt! Får se om Janna är ledig i morgon, dör i så fall ska vi se till att träffas. Jag själv jobbar bara halv dag i morgon! Sköönt! :D Har varit några dagar på dagis i Vejby nu och det är faktiskt rätt så skönt att kunna göra det ibland som omväxling. Att stå upp och springa omkring åtta timmar i sträck kan annars bli rätt så tröttsamt... :)

Kör imorgon igen också och Micke skulle tydligen följa med! Hejja! Trevligt att få dit lite fler killar, det kan behövas! Sen har vi minsann helg igen... Huh, vad tiden går! Ska se om det inte går att träffa Erik en dag till helgen kanske... Han har väl fullt upp med annat som vanligt! :P

Nähä, det här får räcka för idag, börjar redan halv åtta i morgon och klockan år nästan halv tolv nu... Ska kanske försöka få några timmars sömn!

Påskhelg!

Jahapp, så var snart denna påsken också över och snart är man ännu ett år äldre... Men först fyller Inger, Mimsa, John, Camilla och Hannah år, och sedan har vi ju Annika, Tessa och Erik... Och allt detta innan första maj! :S Kanske borde tänka på vad man ska ge folk i födelsedagspresent... hmm... Inte långt efter detta fyller ju lille Fille 18 minsann o dar, så då måste det ju vara lite speciellt! :D

Släktkalas hela helgen tänkte jag säga, men inte riktigt. Moster var här igår med en del av sin familj och Farmor och Farfar var här ikväll. Trevligt på ett sätt att träffa släkten, men lite jobbigt också. Varför talar man om samma saker varenda gång man träffas?? Det blir ju bara en massa upprepningar om vad folk är trötta på men inte gör något åt. Eller som inte går att göra något åt för den delen... Ibland tycker jag att min släkt är lite skum. Men det tycker väl antagligen alla gissar jag!

Har jobbat annars hela helgen... Men det är faktiskt kul! Man träffar folk och tjänar pengar! :D (och blir trött som fasen, men strunt i det! Det märker man inte så länge man har fullt upp!) Träffade en trevlig kollega i fredags som jag trivdes mycket bra med, härligt! Jobbade även med henne i lördags, men idag var hon ledig. :( Men det går ändå! Jobbade 42 timmar i denna veckan, räknade jag ut... Det är mer än en heltidstjänst! Och det på tre olika arbetsplatser! Huh... Inte konstigt att man är trött nu! Men i morgon är jag ledig! Wee-hee! (Jag gillar det uttrycket, det märks va?!) Är inte ledig sen igen förrän nästa tisdag, så jag får passa på att njuta ordentligt i mogon! HOppas att det blir fint väder...

Börjar bli riktigt trött på en viss människa nu... Får väl ta och ringa i mrogon och se till så att vi kan träffas snart... Dumming!

Har inte blivit färdig med att föra över lite bilder till min dator ännu, så det här inlägget får  bli utan bild! Nu ska jag i alla fall sova!

...

Hmm... Om jag ska bli svensklärare, borde jag verkligen jobba på min skrivkunskap känner jag... :D

Torsdag 5 april

Hu... Jag har ju så mycket att göra att jag helt glömmer bort att blogga! Haha! Vilket problem! Får väl köra en liten sammanfattning nu då!

Sitter just nu i min säng och skriver... Jag har äntligen skaffat mig en egen dator!! Wee-hee!! Och kan man tänka sig, den funkar minsann utan minsta krångel! Fantastiskt!

Musikkår igår... Hade fått ett meddelande om att vara där en timme i färväg för att prova ut en uniform och är en duktig flicka och åker dit och är där fem i sex. Uniformsansvarg kommer efter några minuter och det första han säger är "Vi har ett problem...Jag tänkte nog inte till ordentligt när jag sa den här tiden..." Ovanligt att han inte tänker ordentligt ju! I alla fall, skolan där vi är och repar njuter ju i högsta grad av sitt påsklov... Vilket innebär att vi inte kan komma in till förrådet där uniformerna finns! Yes! Dessutom visar det sig att ingen annan anammat detta lilla meddelande om att komma och prova uniform, så jag och uniformsansvarig får sitta och underhålla varandra i en timme innan de andra kommer... Nu kommer vi visserligen bra överens så det var väl inga problem, men det var ju lite typiskt. Vi råkade förresten sätta igång larmet ändå! Haha! :D Eller var det inte larmet, men det tjöt lite konstigt i högtalarna... hm... Spelningen sedan gick i alla fall helt okej. Har en förbaskat tradig stämma d'r jag ska föreställa en tickande klocka... Spelar solo i alldeles för många och enformiga takter!!!
 
När vi ändå är inne på musiken, kan jag ju tala om att jag spelade minsann i kyrkan tidigare ikväll. Gick väl helt OK och de verkade nöjda, så förhoppningsvis kan det ju bli igen!

Ibland förundras jag över oss vane-människor... Låt säga att jag började använda datorer när jag var ungefär 10, dvs ca 20 år. Jag har åkt bil i hela mitt liv och kört själv i nästan fyra. Jag har varit i England i ett halvt år, knappt! Och ändå skriver jag på datorn ibland eftger det engelska tangentbordet av bara farten och försöker växla med vänsterhanden när jag är ute och kör bil! :S Men jag är nog ovanligt förvirrad också...

Nähä, nu får det väl räcka, annars blir det väl för jobbigt att läsa! Dags för mig att sova, gick upp strax före sex i morse för att börja jobba sju... segt, men det gick det med. I morgon har jag ju faktiskt sovmorgon, det räcker att jag går upp kvart i åtta! Wee-hee!! :D

Snart fyller jag år förresten! Kommer ni ihåg det?! :D

image11
Fin blomma!

RSS 2.0