Lyckad dag...

Har könt mig väldigt trött, hängig och ledsen de senaste dagarna, inte minst på grund av att Mimmi blev sjuk. Igår hade jag dock en riktigt bra dag. Jag hann med precis allt jag skulle göra, och utan att känna mig stressad minsann!

Var först och simmade på morgonen, var mycket mindre folk än det brukar, så det var ju väldans skönt! Åktehem och la mig en stund igen innan jag gick och väckte Sofia och körde in henne till Ängelholm. Var på biblan och lånade böcker, hittade alla utom en, och på apoteket. Körde hem igen, åt, och körde sen upp till min VFU-skola och upplevde nog de mest effektiva 20 minuterna i mitt liv hittills! Jag hann med att göra en ankät undersökningi tre klasser, prata med min VFU-handledare, lämna en bok och disskutera en sak med rektorn och få jobb! :) Ska upp nu och vikariera  för en av lärarna där, jättebra!

Körde hem igen och fikade med mamma som precis kommit hem från Ullared och hann med att göra lite skolarbete. Far kom hem, vi åt och sedan var det iväg till musikkåren. Detgickbraför mig och spela, så därför anser jag den också som hyffsat lyckad. Sen att vi kan sakerna lite för dåligt är en annan sak. Det tar vi tag i nästa måndag!

Nu ska jag till skolan!
image33
Jag och far städade i garaget. Nu kommer inte min bil ut förrän till våren!

Klagan...

Jaha, så var det fredag igen och snart har ännu en vecka gått. Tänkte idag åka in till Ängelholm, hitta en present till Janna, gå till biblan och sedan handla lite. I eftermiddag blir iväg till hästen! :)

Var i skolan igår på ännu ett väldigt givande mentorsmöte... hrm... V pratade om det när vi åkte hem i onsdags och tyckte nästan att vi kunde stanna hemma eftersom det sällan brukar ge något. Kom hem och ser att vi har fått information om en fältstudieuppgift som ska presenteras i mentorsgruppen. Okej, får man väl åka dit ändå! Ja just det... Borsett från att mentorerna inte visste något om denna uppgiften var det väl bra tänkt! Kunde alltså stannat hemma ändå...

Erik frågade mig häromdagen om det var mycket att gära i skolan, "inte så farligt just nu" svarade jag, det höll väl i ungefär dagen efter också. Fick plötsligt väldans massa att göra och dålig information som vanligt så hälften av tiden går ut på att leta information!

Äh, vad jag klagar... Nu ska jag i alla fall klä mig och åka in till Ängelholm!

image32
Starlight

Jävligt skön säng...

Tidigare i veckan när jag sitter vid datornvid sådär halv tolv-tiden, kommer en halvt hysterisk syster uppspringande med andan i halsen... Försovit sig!! :) Stackare.

Idag hade vi i alla fall bestämt att vi skulle åka till Helsingör en liten runda. Hon gick bara i skolan till tio, så vi skulle ses i Helsingborg kl elva. Jag går upp vid nio, går och duschar, gör mig i ordning... Hmm.. konstigt att inte Molly har gått upp än, hon brukar alltid springa runt benen på en när man är uppe. Går ner till Sofias rum och hittar en syster och en hund snusandes gott i sängen! "Det måste vara en jävligt skön säng det här" säger jag, varvid systern slår upp ögonen på ett sånt där härligt sätt som man bara gör när man försovit sig; var fasen är jag??? Och varför är jag här och inte i skolan??? Haha!

Jaja, har skrämt in henne i duschen nu så åker vi till Väla sen i stället. Det regnar och blåser lite mycket för att gå utomhus!
 


image31
Hej syster!

Tåeäsda... (är man i Halland så är man!)

Titta vad duktig jag är! Jag har nästan tagit tag ordentligt i mitt bloggskrivande! :)

Sitter på skolan igen och väntar på mina kurskamrater. Inför den nya delkursen ska vi bilda smågrupper och skapa ett kontrakt inom den.... Ja... Vi får väl se hur det blir!

Har inte hänt något speciellt annars tror jag... Erik hörde aldrig av sig, såklart! Trodde jag något annat? :P Jaja, får väl prata med honom på måndag istället.

Ha! Ja ghar lyckats få virus på min stackars lilla dator... suck. Mamma fixade med den igår så förhoppningsvis ska den fungera korrekt nu. :)

Nähä, nu får jag väl gå och kolla om mina kompixar har kommit!

Tuesday...

Jaha, så var det tisdag och man var ledig... gött! :) Har dock spenderat några timmar i tvättstugan, men det ändå skönt att bara vara hemma och slippa ge sig iväg någonstans.

Jobbade sista dagarna på golfkrogen nu i helgen, lite vemodigt men ändå ganska skönt. Nu kan jag fokusera ordentligt på skolan ett tag! Igår började den tredje delkursen, och nu könner man att man börjar komma in i skollivet igen. Förra kursen var inte den bästa, så vad som helst kan bli bättre Det hoppas vi på att denna kursen blir. Ska upp på nästa föreläsning i morgon och på torsdag ska vi träffas i smågrupper och diskutera lite. Blir säkert jättebra!

Knas-Erik skulle ringa idag (tyckte jag) så att vi kunde bestämma om vi skulle iväg till en konsert den 23. Tror dock inte att han gör det förstås!

Nu ska jag bädda!

image30
En något trött klasskamrat Irma... :)

RSS 2.0