Oops!

Gud, vad kass jag är på att uppdatera här! Men det händer ju så mycket annat spännande!! :D Jag har itne tid att blogga juh! Antagligen kommer det bara bli några enstaka inlägg under sommaren och sedan får jag väl försöka ta tag i det igen till hösten. Skulle ju visserligen försöka hålla lite uppdaterat här vad som händer på gården... Hmm.. Jaja, får väl kra en liten uppdatering vad som har hänt sedan sist!

Lerina (numera även kallad Larry eller Iiiiiinan!) växer och blir stor så att det knakar. Riktigt fin börjar hon bli fast hon inte har ngn päls! :P Men den kommer väl så småningom. Äta har hon iaf äntligen börjat ordentligt med vilket är väldigt skänt så nu växer hon ännu mer. Hon lyckas dock hålla sig ganska skinny fast hon äter vad hon ska.


Vad gäller gården så fick vi tillträde till den på riktigt förra måndagen. Nu väntar renovering och packning och städning av diverse saker. Vårt nuvarande hus i Förslöv (hemma-F) ligger numera ute på försäljning och idag kommer det en familj för att titta på det, spännande! Ta gärna en titt! http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/186746 I dagarna har det varit mycket spring nere på gården med tömning av lägenheten, stolpsättning och gräsklippning... Men det är kul att ha mycket att göra!

Skolan har slutat och jag hade de sista tentorna i förra veckan. Vette fasen om den ena gick så väldans bra, men vi får väl se om tre veckor. Skönt att ha det avklarat i alla fall! Nu är det jobb på heltid som gäller i tre månader.... Helt OK egentligen för det är ett väldigt bra jobb med trevligt folk, men just nu har jag absolut iiiingentiiing att göra, så då passar jag på att skriva här litegrann! :)

En annan spännande sak som har hänt är ju att jag minsann har skaffat mig pojkvän. :) Enligt min kära klasskamrat Stina lät det dumt att säga "pojkvän" och eftersom jag är "bil-bo" med henne, (vi åker bil tillsammans till skolan) tyckte hon att jag skulle kalla Tobbe, som han heter, min "sär-bo". Ja... Får nog ändra det till "sam-bo" då ganska snabbt med tanke på att han alltid är hemma hos mig! :P Men det är trevligt! Tur att resten av familjen oxå kommer bra överens med honom!

Nu måste jag jobba vidare lite, ska göra en viruscheck på datorerna här... Roligare kan man ju ha det!

RSS 2.0