Jag vet...

... jag har blivit grymt kass på att uppdatera här, men det finns ju mycket annat roligt att göra! Fint väder, hundar, skola, trädgård, jobb, kåren, kompisar mm....  Har knappt kollat min mail på flera dagar så iförrgår när jag loggade inhade jag tio olästa och idag var där sju nya. Kanske inte blir sä täta raporter framöver, men jag ska försöka uppdatera lite när vi kommer igpng ordentligt med flytt mm.

Jag kan ju i alla fall berätta att jag ver med Lerina på första valpkursen i går. Väldigt roligt att träffa alla de andra hundarna och deras mattar och fick äntligen lära mig hur det går till när man spårar ordentligt! :) Ska se om vi kan ut och träna lite på det till helgen. Nästa vecka jobbar jag så nästa gång blir inte förrän om två veckor, men det ser vi fram emot!

För övrigt är det praktik som gäller denna veckan. Traaaadigt måste jag faktiskt säga, inte någon uppgift har vi fått utan ska bara sitta med och titta. Jag har alltid haft svårt för att sova men denna veckan har jag hållt på att göra det två gånger mitt på ljusa dagen! :) Jaja, bara en dag kvar nu!

RSS 2.0