RET...

För alla dem som inte går på högskolan kan jag ju börja med att berätta att RET står för något så fint som Reflekterande Extraherande Tentamen. Bra va?! Kanske det, men roligt är det inte! Satt hela förmiddagen igår och hela dagen idag på biblan i Ängelholm för att jobba med den. Har väl kommit en bit, men det kunde gått bättre!

Imorgon ska jag och Julia in och leta födelsedagspresenter till hennes kompisar och om jag är riktigt duktig hinner jag förhoppningsvis färdigt med RETen i morgon eftermiddag!! :D



image29

Skriva, skriva, skriva...

Skola...

Long time no see... Japp, indeed! :) Har helt enkelt inte haft tid att sätta mig ner och skriva inlägg här... Okej... tid och tid... Jag har prioriterat andra saker då!

Börjat skolan, roligt, tycker om att gå i skolan och lära mig saker, men fy vad jobbigt det är! Det är inte bara det att man måste sätta sig ner och göra "läxor" och arbeten, det är ju så svårt och krångligt! Jag tycker ändå att jag har hyffsat lätt för att lära och förstå, men detta är ganska jobbigt. Speciellt med det tempot det går i. Men jag har i alla fall inte så mycket jobb längre så all fokus på skolan! Sitter just nu och väntar på min skolkamrat Stina som är hos SYV. Vi tänkte att vi skulle gå igenom månadens inlämningsuppgift, vilket kan behövas... :)

Skulle ha läst en massa i helgen, fick faktiskt gjort det med, men jag trodde att jag skulle hunnit att läsa mer! Visserligen har jag hunnit med en massa annat, typ varit i stallet, bakat kanelbullar, träffat Erik, städat i förrådet, spelat TV-spel med Julia och bytat hjul på släpet! Allt är roligt när man jämför det med att plugga! :D Men denna veckan får det bli allvar, ska lämna in på torsdag... :S bio på torsdagkväll sen med Erik, så om vi ser fram emot det så går det säkert jättebra att plugga! (eller inte...) Att det ska vara så svårt med självdiciplin!!!

Ah! Nu är Stina klar, får se om jag hinner skriva mer senare!

RSS 2.0