Lördag...

Jaha, så var det helg igen. Är på jobb och det ösregna, dvs abslout ingenting att göra igen! Roligt!  :S Jaja, får väl sitta och läsa eller hitta på ngt annat.

Satte upp panel i mitt sovrum på gården häromkvällen ochdet blev riktigt bra! Känns bra att ha fått gjort ngt som faktiskt kommer att synas sen, en bit av inredningen. Innan har det mest varit att bygga upp det som ska vara på insidan. Några veckor till så kanske jag kan flytta dit, längtar!! :D Har inte något emot att bo hemma egentligen, men det ska bli skönt att få något eget och det blir ju inte så långt från föräldrarna ändå. Jobbar hela eftermiddagen idag men imorgon blir det att fortsätta på gården.

Dagen igår började tidigt med att hämta gips sedan gick jag ut med vovvarna medans Tobbe tvättade bilen. Vi gick på ett ställe vi inte hade gått tidigare och det tyckte Lerina var väääldigt spännande!! Hon skulle bada i varenda vattenpöl hon såg! Hon älskar verkligen vatten den hunden! Så fort folket har börjat försvinna från stränderna här ska jag ta ner henne där så att hon får bada i havet igen. :) Hon lyckades dessutom med att ramla ner i ett dike när vi var ute och gick den smartingen! Hon var dock lika glad för det... :) Häromdagen när jag hade åkt hemmifrån tidigt släppte jag in båda vovvarna på min systers rum som var hemma men visserligen låg och sov. När jag kom hem igen på kvällen var Lerina alldeles blå runt hela munnen och båda tassarna!! Tydligen hade Sofia haft en tub med akrylfärg liggandes på golvet, gott!!! tyckte Lerina... suck... :P

I alla fall hämtade vi upp några kompisar inne i Ängelholm vid halv elva tiden igår och sedan åkte vi till Liseberg. Väldigt roligt hade vi och väldigt blöta blev vi efter att ha åkt Kållerado några gånger för mycket... :) Kul var det i alla fall och en lång dag, var inte hemma förrän klockan var nästan halv två.

Idag är det nästan fem månader sedan Lerina kom till oss, nästan tre månader sedan vi fick tillgång till gården och på dagen tre månader sedan jag blev tillsammans med Tobbe. Har inte kännt mig så glad ochj pigg sedan jag kom hem från England med allt som hände då med att jag inte trivdes så bra, jobbade jättemycket och sedan Mimmi. Nu känns det som att det är på rätt håll igen, detta året har det hänt så otroligt mycket med allting och jag känner mig så glad och lycklig för det. :)


Tobbe, Lerina och jag
<3

Sommaren nästan slut...

Huh, nu var det längesedan igen! :P Nu är det  värsta över med gården och jobb så nu ska jag försöka hålla lite mer uppdaterat här.

Hela sommaren har jag jobbat på campingen och när jag inte jobbat där har det varit ner på gården och jobba med att renovera där. Har kommit rätt långt faktiskt och snart kan vi nog börja flytta in! :) Ska lägga upp lite bilder när jag kommer hem, är på jobb nu... :P Här är rushen över och här är väldigt lugnt, knappt något att göra, jag och Sarah sitter vid varsin dator och gäspar... :P Har ett sådant jobbigt pass, 13-21,30... Seeeegt!

Lerina börjar bli stoor! Hon börjar också ljusna upp i ansiktet och i nacken och gå mer åt det gula hållet, så vi får väl se vad det blir av henne. I pannan börjar hon nästan bli vit så Tobbe kallar henne för samojeden! :D Har i alla fall anmält henne till en nybörjarkurs på brukshundsklubben som börjar om några veckor så det ska bli väldigt roligt. Har faktiskt oxå anmält henne till utställningen på Sofiero 14 september så jag hoppas att några av henne syskon också dyker upp där!

Blev utmanad av Marie för längesedan så här kommer det! Ska se om jag kan hitta någon bild att lägga in här sen så länge. :)


Regler:
- Beskriv först reglerna
- Svara på alla frågor
- Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din
- Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!


Fem saker som fanns på din Att-göra-lista idag?
1. Måla panel till mitt sovrum

2. Sms:a Tobbe

3. Jobba

4. Rymma undan på mitt rum

5. Fixa med datorn och bilder

 

Vad gjorde du för 10 år sedan?

10 år sedan... då var jag inte med än elva år och gick i femman på Förslövs skola.

Ställen du bott på?
När jag föddes bodde mina föräldrar i en lägenhet på Stationsvägen i Förslöv. När jag var ett flyttade vi till huset på Stationsvägen. Där bodde jag till hösten 2006 då jag bodde i England ett halvår och jobabde som au-pair, därefter blev det att flytta hem igen och nu ska vi snart flytta till en gård utanför Förslöv.
 

Fem saker du skulle göra om du var biljonär? 

Dela med mig till familj och vänner

Hjälpa till så att vi kan renovera gården överallt

Resa

Ge en massa till de som behöver 

Göra iordning mina bilar


Personer du vill veta mer om:

Mamma
Sofia
Julia
Janna
Sophia

 

 


Lerina vilar i jorden under rosenbusken när det är varmt
15/8 -08




Taket av på mitt och syrrans hus! Full renovering på gång...
25/6-08

 


RSS 2.0