Nöjd och glad!

Jajamensan! Fast jag fortfarande är lite småförkyld och fruktansvärt trött, känner jag mig väldit näjd och glad just nu! Är det kanske vårkänslor som spökar? :O Tja, kanske det!

Jobbade idag mellan 9 och 15 på nya jobbet. Trivs verkligen bra där! Än så länge i alla fall... Får se hur det blir under högsäsongen... Men det är verkligen något som jag kan tänka mig i framtiden... Fille!! Vi måste tänka över det där ordentligt! :) Ska kanske ändå ta ett sabbatsår till och försöka jobba lite med dettainnan jag bestämmer mig för att läsa vidare... Jaja...

Slutade som sagt klockan tre och åkte och hämtade Ulan i skolan. Åkte hem, tömde diskmaskinen och körde sedan med Julia till Poppe. =) Hjälpte henne att mocka (fick en smärre allergiattack fast jag gått på mediciner i tre veckor... hmm...) och satt sedan och halvsov och hade det gött i solen när Julia red! Härligt härligt!

Åkte hem och därefter var det nästan direkt iväg till kören, la-la-la-laaa! Riktigt trevligt det med mnsann! Fast jag var på övertrötthetsgränsen och Fille inte vände blad när hon skulle när jag skulle spela... hrm... Men det gick bra ändå! Nästa konsert är den 13 maj, så det är bara till att förbereda! Under tiden hade far haft min bil på jobb och fixat med den, så nu är den i princip färdig för att besiktigas och ställas på och sen är det bara att ut o köra! Min fine-bil!

Helgen som kommer kan bli lite seg känns det som... Min gode vän hade fullt upp som vanligt och hade inte tid att träffas, så nu dröjer det ännu längre innan vi ses och kan prata... :( Fille skulle nog ha hit en kompis på fredag, på lördag har mamma och far gäster och på söndag ska jag jobba. Måste visst hinna med att spela lite på lördag också... Har ju tagit på mig att spela i kyrkan på skärtorsdagen... Vad sjutton ska man spela då???? :S Det löser sig nog!

Annars händer det nog inte så mycket... Var och jobbade i Munka i går minsann och hamnade mitt i en sandlåda med tio barn som lekte krig... Med sand och vatten... Min jacka var något smutsig därefter kan jag säga och jag tror jag fick halva sandlådan med mig in på mitt rum och i min säng... Inte det roligaste...

Aha! Nu kom jag på en till sak som gör mig glad! Jag har ju äntligen blivit färdig med att beställa en dator! :D wee-hee! Nu kan jag ju snart sitta i sängen och blogga istället för här nere! :) Måste bara komma ihåg att anmäla mig till högskolan också... hmm...

Nähä, nu ska jag minsann gå upp och städa bort lite sand från mitt rum och sedan ska jag sova. Börjar 7,45 imorgon... *gäsp* Men jag slutar vid tre, och det kan ju vara rätt så skönt en fredag!

image9
Ulan och Poppe

image10
Hoppla Pålle! (Poppe!)


Jaaa!!!

Var minsann på nya jobbet idag, och fick fast anställning!! :D I alla fall fram till jag ska börja skolan igen! Wee-hee!! Inga mer skolor som jagar en halv sju på morgonen! :D

På bättringsvägen!

...Från en förkylning som inte brytit ut ordentligt ännu.... Hmm.. Sandra, that doesn't make much sense! Nä jag vet, men så är det i alla fall! Och det är skönt!

Söndagen var faktiskt riktigt härlig. Strålande sol och riktigt vårväder minsann! Var ute på förmiddagen och städade iordning på altanen, sommarkänsla!!! Spelade igenom konsertgrejerna med far en sista gång, och sedan körde vi iväg till Östra Karup. Konserten gick riktigt bra, trots att hälften av körmedlemmarna fattades... Jag spelade flöjtsolo, far spelade bas och Sofia sjöng solo, och allt gick minsann väldigt bra! Hem sedan för att äta våfflor, gotte!! Men om man äter för mycket grädde blir man illamående... huh... På eftermiddagen och kvällen hade vi lite vårstädning i trädgården och flyttade staketet till hundarna. Nu har de knappt något plats alls, men i gengäld får vi väl gå ut med dem mer! OCH! För första gången i år grillade vi!! :D Jättebra tycker vovvarna, den apparaten gillar vi! (Jag med för den delen!)

På måndagen jobbade jag i Vejby igen. Börjar trivas riktigt bra där nu, men antagligen var det en av de sista gångerna jag var där. Ska iväg och provjobba på ett annat ställe om en halvtimme, och går det bra får jag fast där och kan inte vara vikarie längre.. Lite synd, men samtidigt är det skönt att få något fast! Jobbade till halv fem i alla fall och var dödstrött när jag kom hem... Åt middag och fick sedan ett ryck och gick ut tillsammans med far och städade, tvättade och fixade min bil! NU ska den snart ut!! Weee!! Vad jag tycker om min bil!

Gick upp halv sju i morse med mamma och gick en runda med vovvarna. Mimmi är nog inte riktigt pigg, hon gick rent ut sagt i slow-motion fem meter bakom oss andra hela tiden. Hoppas bara att det är något tillfälligt. Stackars min Mimsa!

Huh, jag var kanske inte på bättringsvägen ändå, eller blev det sämre igår när jag var ute! :S Sitter här och nyser som en liten galning! Jaja, nu måste jag piggna till i alla fall, ska ju köra till jobbet nu!!

image7
Så här mysigt fick vi på altanen!



image8
En bra apparat det här, tycker Mimsa!


Lördag em

Så var lördag kvällen här, och förkylningen har fortfarande inte brutit ut ordentligt!! Det kommer säkert vara så att jag går och är lite småsnuvig i tre veckor istället! Suck... Hur trött man blir...

Var och spelade badminton och minsann lite fotboll innan... Far, Fille, Daniel och Alle var minsann också med. Mycket skojjigt o litta jobbigt! Åkte hem, åt lite och sedan åkte jag, Far och Mamma till Väla. Far på Väla....Det är inte varje dag!! Han var till och med när jag skulle prova byxor och bar och letade och föreslog! Men jag hittade minsann ett par till sist, wee-hee! Vidare sedan till skoaffären, för att hitta en bekäm och bra sko som man kan ha på sig en längre tid... och se! Det hittade jag minsann det med! kostade "bara" 795:- men det får det vara värt! Snygg var den minsann också! :D

Vidare till Gallerix, hittade jättefin tavla till vardagsrummet, som så klart var utgången! Typiskt!! Men vi fick i alla fall ett tips om var vi ska leta nu, och där var lite kan man säga... :S Sist men inte minst; Tasty House!! Alldeles för mycket gott där inne alltså... Hittade minsann även min arbetskamrat där inne! Iväg från Väla sen, och in till Maxi i Ängelholm. Där köpte mamma jättesöta skor! Hem, åt mat, tittade på Disney channel och nu hamnade jag här! :D Ska nog gå och lägga mig snart... Känner att jag behöver en natts riktigt god sömn till, så ska jag nog bli frisk ska ni se!

image6
Mimsa ser extremt pigg och glad ut...



Sege lördag

Kan man verkligen säga... Min förkylning har fortfarande inte brutit ut ordentligt, och jag som måste vara frisk nästa vecka!!!! Daah!!! Fick ett samtal från stället jag var på anställnngsintervju på häromdagen, "Hej, vi blev imponerade av dig (Jag var tydligen en duktig nickedocka...) och skulle gärna vilja att du kom och provjobbade!" Så jag ska dit på tisdag och torsdag i nästa vecka och då vill jag vara frisk!!! Så det så!

Träffade Janna, Tessa, Mia och Elin igår kväll. Lagom slapp och trevlig kväll med film och Let's Dance.

Har inget annat vettigt att skriva just nu tycker jag, så det får väl bli en sån här då! :D

Nämn något som gjorde dig glad igår:
Att jag ska på provantsällning och att Janna ringde

Vad gjorde du kl 8 i morse?
Sov gott i min säng :)

Vad gjorde du för 15 minuter sedan?.
Satte igång en maskin tvätt...

Det sista du sa högt?
Hmm... jag minns inte, har nog varit ganska tyst... Tror att det var "den ska bara ladda färdigt"

Vad har du druckit idag?
Kaffe och apelsinjuice

Vad var det senaste du åt?
En Pistagenöt!

Vad var det senaste du köpte?
Eh... Ha rinte haft tid att handla på jättelänge juh! Men jag tankade bilen häromkvällen, räknas det??

Vad är det för färg på din ytterdörr?
Brunaktig eftersom det är av trä.

Vad är det för väder hos dig just nu?
Soligt härligt och lite blåsigt

Godaste glass-smaken?
Apelsinglassen på tasy House var väldans god. Men annars är väl en choklade eller nougatglass gott!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Njae, föredrar att känna personen.

Sover du tungt?
Nope

Drömmer du mycket?
Antagligen, men kommer sällan ihåg vad jag har drömt.

Mardrömmar?
Inte så mycket längre som tur är

Det första du tänker på en "bra" morgon?
Vad jag ska göra under dagen eller vad jag gjorde under gårdagen som var bra.

Det första du tänker på en "dålig" morgon?
Vad jag ska göra under dagen och hur jag mår...

Vilket ämne var roligast i skolan?
Engelska, ensemblen var också kul.

Trivs du med ditt jobb?
Vilket av dom?? :P Jadå, vist gör jag det, för det mesta.

Favoritklädsel?
Beror på vad jag ska göra, men myspyjamasen är härlig! :D

Favoritlåt just nu?
huh... A little bit of love kanske? Hold you back now är väl annars en som brukar vitta i länge!

Vad ser du om du tittar åt höger?
Far som spelar piano.

Vad gör dig glad just nu?
Inte mycket eftersom jag är trött, sjuk och har alldeles för mycket att göra!

Vad ska du göra härnäst?
Åka och spela badminton...

Höger- eller vänsterhänt:
Höger

Humör just nu:
Trött och seg, på gränsen till övertrött. Ska ut och handla med mamma sen... Stackars mamma!

Favoritgodis:
Foklaaa!!! :D (choklad, gärna med nötter i!)

Kläder just nu:
Myspyjamas! rosa byxor och t-tröja med Snobben på.

Musik just nu:
The Feeling

Hur många kuddar sover du med:
En till mig, och en till Mimmi!

Vad längtar du mest efter just nu?
Onsdag... :)

Ja, det var det. Ska kanske klä mig nu så att vi kommer iväg nån gång!


image5

Leeds Castle Garden
Ungefär som mitt humör just nu...

22:38

Det är efter en sån här dag man undrar lite hur ens liv egentligen ser ut... Och framför allt, Hur fasen orkar jag?!??! Men i längden hade man nog inte gjort det, även om det har varit lknande hela veckan... suck... Ska jag berätta??

Satte klockan på halv sju, skulle väcka mamma och gå ut och gå en runda. Tröttheten tog dock överhanden och jag ställde om klockan till sju och somnade om. Vaknar en halvtimme senare och är inte ett dugg piggare men måste tyvärr gå upp i alla fall. Duschar, klädning, frukost, plocka fram kläder... Åker till jobbet i Vejby vid kvart i åtta, faktiskt riktigt lugnt och skönt idag med, bara sju barn. Lagom! :) Lyckas ha både samling och utelek utan att någon av ungarna slog halvt ihjäl sig och tom H var riktigt snäll!! För att vara H... Allting är relativt!! :D

Slutar halv tolv, sätter mig i bilen och käkar lunchen på vägen hem... Sticker in, äter ett äpple, hämtar lite grejer och sedan iväg igen till Fritids i Förslöv där jag började klockan tolv. Gick hyfsat bra där med, här lyckades dock ett av de små liven slå halvt ihjäl sig... Tre gånger tom! (Nej, det var inte mitt fel...) Jaja, jobbar till halv fem, sedn in på toaletten, bytar om, ovh sedan är det hej o ivej igen! Den här gången till anställningsintervju i Båstad klockan 17. Det gick i alla fall bra... Tror jag... Det är alltid så svårt och veta vad folk får uppfattning av en när man sitter och känner sig som en nickedocka och bara svarar "ja... nej.... mhm... jadå..." hela tiden. Men men, chanserna till ett jobb var nog goda i alla fall och det hade ju varit trevligt att få något fast, också till sommaren och en bit in i höst. (Jag kanske ska ta ett "sabbatsår" (yeah, right!) till?)

I alla fll, blir färdig där ungefär halv sex, är hemma kvart i, äter och sedan, halv sju, gissa vad?? Iväg igen!!! :D NU till den omtalade kören i ÖK och "genrep" till konserten på söndag. Både far och Daniel var minsann med, Daniel endast som åhörare, och det gick minsann bra det också! Hemma igen vid halv tio, en kopp kaffe och sista delen på "Efterlyst" och sedan hamnade man här! Huh ja... Tur att inte alla dagar är sådana! Men det är bara att bita ihop, fast jag slår vad om att jag kommer att däcka totalt i soffan i morgon kväll och sedan ligga halvt utslagen till på onsdag så jag ska jobba igen. Nu låter det som att jag är väldigt negativt inställd till det här med att jobba, men se ni, så är det inte alls! Jag tycker om att ha något att göra, men denna veckan har det bara blivit lite för mycket! (se även föregående inlägg... hrm...)

Nä, nu ska jag se om jag hittar en bild, sen ska jag kolla syrrans blogg och sedan är det dags att sova. Jobb i morgon med! :D

Hittade ingen bild.... suck...

Jobb o jobb o jobb...

Ja, ungefär så... Det är inte alltid så roligt att vara populär har jag fått erfara! Jag har inget emot att jobba, men alla behöver väl inte ringa samtidigt??? Vaknar fem i sju av att mobilen ringer, "Hej det här är från förskolan i Vejby, kan du jobba idag mellan 9-18?" Javisst, säger jag, det går så bra! Jätteglad! Wee-hee! Hör tjänar vi pengar! Beslutar mig för att ligga och dra mig ett tag till, vänder mig om, får en puss av Mimmi och blundar. Så ringer så klart den lilla mobilen igen!! "Hej, det här är från förskolan i Munka, har du lust att komma och jobba idag?" Ja, gärna det, men då hade du fått ringa några minuter tidigare! Jaja, inget att göra åt det, hon lovar att återkomma om det skulle vara någon annan gång, och jag vänder mig igen och försöker sova ett tag till.

Hinner inte mer än att vända mig igen såklart förrän telefonen ringer en tredje gång, och det innan klockan hunnit bli sju på morgonen!!! "Hej, det här är Kerstin från skolan i Båstad, kan du jobba idag?" Suck!!! Nu börjar jag bli trött på riktigt! Måste igen förklara hur det ligger till, och hon lovar att återkomma om det skulle vara något. Inte lönt att somna om nu, tänker jag och går upp. gör mig i ordning i lugn och ro, och blir uppringd igen strax efter åtta. "Hej, det här är från förskolan i Vejby" Jaha, tänker jag, nu är de inte bara sjuka, nu har de drabbats av minnesförlust också! "Du skulle komma idag vid nio va?" Jo, det skulle jag ju. "Ja, vi har funderat lite och... Kan du komma så snabbt som möjligt??!??! Vi har kris!!!!"

Kommer till jobbet vid halv nio, hinner knappt mer än att stiga innan för dörren förrän den lilla mobil-djävulen ringer igen!! "Hej, det här är från skola i Förslöv, kan du jobba idag??" ahhh!!!! Får ännu en gång förklara hur det ligger till, får svaret "Jaha, inget att göra åt... Men i morgon då?? Kan du då?" Nope, för imorgon ska jag jobba i Båsad, och det var bestämt sedan tidigare... Nu kan det ju inte bli mer!! Men joho!! Ännu är inte dagen slut! Vänta ni bara!!

Träffar min "kollega", får ett mycket varmt välkomnande och "så bra att du kunde komma, här är fyra stycken borta idag!!" Ooookej... så jag ska vara vikarie för fyra stycken samtidigt... Det här kommer att gå bra!!! :S "Tror du att du kan komma imorgon också??" ehh... tyvärr jag ska jobba i Båstad i morgon!  Tadaa!! *Besviken kollega suckar och går mumlande iväg* Går vidare och stöter på nästa kollega. "Hej Sandra!! Så bra att du kunde komma!! Du, när du ändå är här, tror du attdu kan jobba för mig på skärtorsdagen??" Nu börjar jag tycka att det här är lite jobbigt, för när jag var i Munka förra veckan lovade jag nämligen att jag skulle komma dit några dagar, bl.a. på Skärtorsdagen... "Okej, jaja, de får klara sig själva... Men vad säger du om den 10-12 april då? Kan du då?" Yes!!!!! Jag kan säga ja för första gången den här dagen!!! Wee-hee!!

Går något upplivad vidare in på den avdelning där jag tll slut skulle vara och inser något lättad att jag inte skulle vara själv utan där var faktiskt ett par andra vikarier också. Dagen går i alla fall utan några större missöden, och vid två-tiden ringer telefonen igen... "Hej det  här var Kerstin från Båstad igen, jag har några datum här som jag undrar om du skulle kunna jobba." Jaha... Något ska väl kunna säger jag, läs upp som får vi se! "30 mars??" Ehm... Jobbar jag i Munka.... "Okej, 2 april??" Uhu.... eh... jobbar jag i Munka, det här börjar kännas pinsamt! "Haha, jaja, ett till då, skärtorsdagen??" Nääää!!! Då jobbar jag minsann i Munka, och skulle det inte bli där så ska jag vara i Vejby!

Under eftermiddagen hinner där sedan ringa en från golfkrogen plus att Kerstin ringer igen och frågar om lite preliminära tider (som jag faktiskt kan!!) Men den här dagen var jobbit måste jag säga!!! Men annars gick det bra att jobba.... Nu ska jag och
 

Sötaste Mimsa

Sonntag

Ja, det betyder då söndag, för er som inte kan tyska. Så var snart denna dagen också slut, vad har jag egentligen gjort idag?? Spelade med far i förmiddags, han ska vara stand-in som basist på vår konsert... (väldans vad flashit det lät!! :D ) ... det gick i alla fall bra. Där var dock några låtar som jag inte visste vilka det var, men det löser sig nokk!

Har också skapat en ny design här på bloggen. Hjälpte även systrarna mina att få lite ordning på sina ; ).  Formel 1 var det visst också idag, Räikkönen vann, men det kunde vi ju nästan räkna ut! Tråkit att inte Schumacher är kvar längre bara.

Var ju och såg Grease igår förresten! Mycket bra! tyvärr var Månsen sjuuuk, men det var mycket bra och underhällande i alla fall! dt är alltid häftigt att uppleva en show live! :D

Fick ett litet argt ryck över en viss person igår  också... suck...  Får nog se till att reda ut en viss sak snart, bara rätta tillfället ges... Har ju inte blivit det! blä...

Fick också mail från Carina som sliter och har sig med sitt universitet. På något sätt kan jag nog ändå känna att jag längtar tillbaka till England. I alla fall så som det var i början av augusti när Carina fortfarande var kvar. Men men, jag har ju jobb och fullt upp och göra här hemma ändå, får väl ta med mig Carina och åka dit till sommaren. Eller helt enkelt hälsa på henne i Tyskland och även bjudahit henne. Det hade ju också varit trevligt!


Leeds Castle

Saturday

Saaaaturday, iiiin the park.... Ja nästan i alla fall. Ska alldeles strax köra iväg till Folkets Park i Malmö och titta på Grease med Måns Zelmerlöv i huvudrollen :) Man får väll sålla sig till resten av Sveriges befolkning och hålla med om att han är ju faktiskt ganska söt...

Har jobbat annars som en liten galning hela veckan tycker jag. Det är väl inte så farligt i sig att jobba, men det här med att vara vikarie överallt har sina små nackdelar. Det är otroligt jobbigt och stressande att bli jagad!! :S Jobbade i torsdags i Båstad från 9 till 13, och sedan direkt till Munka där jag jobbade från 13,30 till 16... huh.... men det är rätt så kul för det mesta. Barnen kan vara rätt så lustiga ibland! Sedan är där ju ofta fin utsikt från lekgården, i alla fall i Munka... hrmm... :D

Musikkår och kör i onsdags och torsdags också, kul och underhållande som vanligt! Konsert nästa söndag, 25 mars, med kören för den som inte har något bättre för sig!

Nähä, nu ska jag bara kolla mailen och sedan är det dags att köra minsann.. Om Sofia och Mimmi kan slita sig från TVn vill säga... Rapporterar hur föreställningen var lite senare! Hej hopp!

Hej hopp...

Okej... Med tanke på den där rubriken är det nog övertrötthetsvarning på mig just nu... Tur för Fille att hon inte är hemma då... Ibland får jag en känsla av att människor inte riktigt tycker om mig när jag är övertrött. För detta ber jag om ursäkt och hoppas att ni känner mig så pass väl att förstå att jag egentligen inte är sådan! :D

Kan väl börja med lörddagen:
Var på Väla med mamma på förmiddagen, Tasty House är verkligen ett roligt men ack så onödigt ställe. Pengarna försvinner också på något mysko sätt när man har varit där inne... hmm.... Åkte upp till Statoil för att köpa grädde, träffar en småstressad Tessa om blir spontaninbjuden till Mia på kvällen. Okej det lät konstigt, men så var det. Mysket trevligt i alla fall! Hjälpte far med bilen på eftermiddagen, och hem till Mia på kvällen för att kolla på melodifestival. Rätt låt vann tyckte jag nog, men Andreas Johnssons låt var bättre... Kan man tycka så utan att alla tycker att jag är dummare än vanligt? :P

Söndag:
hum.... Jättebra, jag minns vad jag gjorde i lördags men inte i söndags. Och nej, det beror inte på överdriven konsumtion av något på lördagkvällen. Möjligtvis musik! Fortsatte nog att hjälpa far lite förresten, hjälpte sedan Julia med engelskan (känner mig väldigt hjälpsam just nu!) och åkte sedan med Julia till stallet och gick en runda med Mamma, Julia, Champagne, Mimmi och Molly. Trevligt! Hann visst också med att vara på bio på kvällen med Far, Daniel och Erik. Kände mig verkligen jätte-smart när vi skulle hämta Erik och hans pappa öppnar dörren med ett glatt "Hej Sandra!" Hej hej svarar jag, hälsar på hunden, artighetsfrågor hur är det osv. "Jaha, och ni ska pa bio? Vilken film ska ni se?" frågar Eriks pappa. "Apo....Aca...Apoca...ehh....." Eriks pappa tittar lite lagom frågande på mig  "Nä, förlåt mig!! Jag kommer verkligen inte ihåg vad den hette!!! Men den handlar om Mayaindianer!" säger jag jätteglatt, får ännu en skum blick och "räddas" av Erik som kommer precis. Ja.... Jättesmart, verkligen! Men till mitt försvar får väl sägas att filmen faktiskt hade ett skumt namn; Apocalyptos, tror jag. Få fram det där så där lite snabbt och lätt!!! Filmen var i alla fall hyfsat bra. Något rå och något skum handling men rätt så underhållande! Bäst var nog Eriks kommentar; "Aha, så det var så de svarta kom till USA!" (Inget rasistiskt med det för den delen, det var bara ett konstaterande... Ett ovanligt dumt sådant dock!!)

Idag väcktes jag av Kjerstin som ville att jag skulle komma och jobba i Båstad. Gärna det, det är alltid trevligt att få in lite pengar. Visserligen tyckte jag att det här var väldans ovanligt onödigt, men okej, så länge jag får betalt ska jag inte klaga! Man behöver inte vara fyra stycken på att passa 15 barn som sköter sig i princip själv... Men men! Ska jobba tisdag, onsdag, torsdag och nästa tisdag igen också, så det är bara bra! Fick minsann iväg ett brev till Marianne också idag och fick en sådan där lagom Åhhhh-vad-jag-längtar-till-sommaren-känsla också! Då kan jag ju ta ut min bil och börja använda den!!! :D


image2

Fredag

Jahapp.... Så var det fredag kväll igen... Antagligen inte lika underhållande som förra fredagen, men det får man väl stå ut med. :)

Jobb idag, ännu ett nytt ställe, Båstads Päronbyn. Mycket trevligt ställe faktsikt, det där tyckte vi om! Ni får gärna höra av er igen! :) 8-16, dvs 7,5 timmar, känns bra!

Ska strax köra Julia till Starby o sen till Willy's... Roligt fredagsnöje... hrm.... Jaja, det går de med!

Okej...

Jaha, har man då skapat en blogg... Ska se om vi kan försöka hålla den uppdaterad också! Det är sådant som brukar gå bra ett tag men sedan rinner det ut i sanden...

Idag har iaf Fille varit hemma... sjuuuk... Hoppas att det inte smittar! Vi var i alla fall och handlade i Ängelholm och sen körde vi hem och sjöng till Singstar på playstation. Skojjit det där!

Mer sjungning nu i kväll i kööööör i Östra Karup. Lite tomt på killar där bara så har ni inget att göra torsdagkvällar mellan 19-20,30, kom till Östra Karup och sjung! =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0