Ledig!

Har varit ledig idag!! Så sköönt! Har faktiskt lyckats känna att jag varit riktigt ledig också, för jag har nästan inte gjort någonting! Förutom att spring i kakelaffärer hela dagen... :) Men det var trevligt det med och vi var dessutom och åt lunch på Blue Thai i Halmstad, mycket gott! Är minsann ledig hela dagen i morgon med! det kan visserligen behövas med tanke på att jag jobbade hela förra veckan...

Hann ändå med att göra en hel del tycker jag! I onsdags efter jobbet hade vi konsert i Vejbystrand med musikkåren igen. Samma program som i Torekov och det gick ju bra i Vejby med. Mer folk i Vejby dock, så det var ju lite roligare. I torsdags efter jobbet åkte jag till Väla tillsammans med Sophia och Janne från jobbet. Väldans roligt och trevligt det med, men det fattades en väldans massa pengar på kontot när jag kom hem... hm... Men jag fick ju handlat en del som jag behövde, en ny klocka bland annat!

Fredagen på jobb var där nästan inget alls att göra! Ungefär 20 kunder på hela dagen! Men det var ju midsommar så folk hade väl annat för sig fast det ragnade. Hann med att städa en del, bl.a. spritkylen. Nackdel bara att man känner sig groggy i tre dagar efteråt... :) På kvällen kom Tobbe och hämtade mig och sedan åkte vi ut till Erik i Munka. Eriks syster Marie samt tre trevliga killar vid namn Måns, Andreas och Daniel var också där. En väldans massa prat (speciellt från andra sidan av bordet... ) och mat blev det och klockan hann bli rätt så mycket innan vi var hemma igen. Men mycket trevligt hade vi!

Lördagen var det tänkt att jag skulle vara med och spela på den årliga karnevalen i Förslöv, men så blev icke fallet eftersom jag jobbade... På kvällen skulle jag och Sofia i alla fall ner till festen på idrottsplatsen, med så blev det inte heller eftersom jag var för trött efter att ha jobbat! Mamma och far hade gäster här och efter att ha suttit med dem ett tag blev det rätt så tidigti säng eftersom det var jobb på söndagen också...

En sak förstår jag dock inte! Sist jag var ledig, typ tisdags tror jag, storstädade jag hela mitt rum. Har knappt varit hemma sedan dess och ändå ser mitt rum ut som ett bombnedslag nu! Obegripligt!! Bara till att städa igen då antar jag... suck...
 
image28
Spelningen i Vejby

En kväll i juni...

Okej, NU var det längesedan jag skrev!! Hoppsan! Vart börjar man nu då? Jobbet på golfkrogen går fortfarande bra. Dock är är en del som har slutat vilket innebär att vi som är kvar måste jobba en massa extra för att få ihop det... Detta leder till att man blir lätt slutkörd... Denna veckan har varit helt ok, bara jobbat tre dagar, men nästa vecka jobbar jag alla dagarna utom en... Huh! Jaja, det får gå det med! Förhoppningsvis kommer det någon mer som kan jobba snart så vi andra kan få lite leedit!! :D

I måndags hade vi konsert med musikkåren i torekovs hamn. Det gick väl hyffsat, men jag känner mig inte riktigt säker på det där med att marschera ännu... Det löser sig så småningom! Ska ha en likadan konsert i Vejbystrands hamn på onsdag, så då får jag väl vara mer koncentrerad och fokusera på vad jag gör.

Har minsann köpt en ny leksak osse! En fin-fin motorcykel! :D Nu ska man bara se till att komma igång med att ta körkort till ensådan också... Men man kan ju övningsköra så länge!

Har hunnit vara på bio också minsann några gånger. Var med Sofia först och såg Blades of  Glory. helt klart underhållande men lite skum handling. Filmen slutade vid halv nio och så tidigt kan man ju inte åka hem en lördagkväll. Då åker man till Danmark!! :D Så vi åkte dit och köpte glass och gick en runda, Fille gjorde ett något makabert fynd på en väg och en massa roliga saker som hon ville köpa på båten. Inte så lätt när man inte har några pengar med förstås! I söndags var jag på bio med Erik och tittade på Pirates trean. Alltid lika trevligt att vara ute med honom!

Har hittat en ny kompix på jobbet, Sophia heter hon. Mycket trevlig prick och hon var minsann här hela kvällen i går! :D En massa godis, chips, sång och skratt blev det och det var också mycket tevligt!

Nähä, nu får det räcka för denna gången. Snart kommer moster och kusiner hit så man borde väl börja hjälpa till med maten... :)

image26

Filles lite udda fynd...


image27
Fiin!


RSS 2.0