Jan. 22, 2012

Så var den första veckan på praktiken avklarad, med både lite ups och downs. det är väl egentligen inget att hänga upp sig på eftersom det förmodligen alltid är så bland alla lärare, men vissa saker kunde gått bättre. Å andra sidan gick vissa saker bättre än förväntat, så det blir väl plus minus noll då! I veckan blir det tuffare då jag ska hålla i en 75% tjänst själv. I veckan som gick var det ca 50%, så det blir något mer, men förhoppningsvis går det också bra. :)

Helgen har ialla fall varit bra! I fredags efter praktiken körde jag och Tobbe upp till Smålandsstenar för att hälsa på Evelina och Per - vilket var väldigt trevligt! :) Det är roligt att träffa skolkamrater som man trivs bra med utanför skolan någongång. Besöket blev inte precis sämre av att vi bokde en långweekend till London 29mars - 1april! :D Tanken var att jag och Evelina skulle göra en del av vårt examensarbete på en skola i London, men det verkar som att det blir svårt att genomföra så vi fick ändra vår frågeställning och hålla oss i Sverige. Att inte åka till London tyckte vi var hemskt tradigt, så vi bokade in en liten semesterresa själv istället! :) Så det ska bli väldigt roligt!

Eftersom vi inte var hemma från Smålandsstenar förrän nästan 3 i lördagsmorse, blev det inte mycket av lördagen; lite tvätt, lite läsning och en hel del Sims. :)  Idag har jag och far spenderat nästan hela dagen ute i musikrummet där det har redigerats och spelats in sångstämmor, med undantag för en promenad med mamma och vovvarna. Kvällen har ägnats åt att förbereda nästa veckas praktik... :)



Vem hittar billigaste och bästa flyget och hotellet?? :)


Snöat har det minsann också gjort i helgen :)


Kommentarer
Postat av: Evelina

Haha, tycker det är härligt att din uppfattning av snö är den där blaskiga röran (med vatten på fönstret). Stackars Sandra! Ni skulle varit här idag i stället, nu finns här verkligen snö. Ordentligt! ;)

2012-01-23 @ 18:22:30
Postat av: Sandra

Ey, Evelina! Mobbas inte! :P

Det var faktiskt snö på marken, det vara bara på fönstret som det var tinat. :) Just då i alla fall... :P Få väl komma upp och besöka er igen då! ;)

2012-01-25 @ 15:54:01
URL: http://sandrafritzon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0