Starlight...

Idag har också varit en jobbig dag, men på ett annat sätt. Upplever en del jobbiga dagar då och då känns det som. Synd bara att de kommer så tätt! 

Vår stackars häst har varit halt under en tid och i söndags var hovslagaren i stallet för att se vad somkunde vara fel. Hästen hade en spricka i hoven som hovslagaren misstänkte kunde vara ganska djup, men eftersom det inte var något han ville ta tag i där i stallet rådde han oss till att åka in till en klinik och få hästen omsedd. Sagt och gjort... Idag hade vi fått tid och efter en något omständig, händelserik och inte minst sagt jobbig förmiddag är hästen numera lagad i sin fot! Eller ja... Hovslagaren på kliniken fick visserligen mixtra och ta bort en del av hoven, men förhoppningsvis kommer det att leda till att han blir bra igen!

Eftermiddagen har varit ganska seg. Förmiddagen plus ett hårt marsch-låt-tränings-pass igår kväll med kåren resulterade i princip i att jag hamnade framför datorn i sängen! Fick iaf sökt ett jobb, och antagligen kan det bli så att jag hamnar på samma ställe som förra året. Får se om han hör av sig. Ska söka något mer också. :)

Fick minsann båden en lägesrapport och livstecken från Erik som är och gör lumpen i Stockholm, vilket var lite trevligt. Får se till att ses när han kommer hem till påsk. :)


image35 
Stackars Starlight ont i foten!

Kommentarer
Postat av: Mamma

puhh!!!

2008-03-11 @ 09:14:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0