Kväll...

Fyyyy vad trött och frusen jag är nu! :S Har varit ute och marschat i tre timmar i plus sex grader, småblåsigt och disigt hela tiden. Givakt på det resluterar i lite smått förfrusna fingrar och tår. Hu! två veckor tills nästa gång, hoppas att det blivit lite varmare tills dess.

Det bidde aldrig av med koppelträning, för plötsigt hände det en hel del. Stina kom och vi satte oss för att plugga. Eller ja, först satt vi och spelade TP på internet förstås, men efter det var vi riktigt duktiga i några timmar. Vid halv tre kom mamma hem med andan i halsen, hon och far skulle träffa mäklaren kl tre... :D  Progress!! Äntligen händer det något! Gården är vår om vi vill ha den, men grejen är att all den mark som skulle höra till, har ägarna dragit tillbaka... Från början var det tre hektar, nu är det en halv... :S Inte mycket att ha hästar på där inte! Räcker kanske till två shettisar, men inte ett matvrak till kallblod plus ett par kompisar! Nya förhandligar är på G och mäklaren ska höra av sig igen imorgon... suck... aldrig blir det riktigt bra! Men men har vi väntat snällt i tre månader kan vi vänta ett par dagar till!

Imorgon är det skola som gäller på förmiddagen och Lerina följer med mamma till hennes jobb. Ska hämta henne när jag kommer hem och då ska det i alla fall bli lite träning av! Ska köra ner till stranden tänkte jag, utan Molly den här gången! Jag och Julia var nere med vovvarna i lärdagskväll och gick en runda på stranden, oj vilket liv där var! Lerina trodde nog att hon var Jesus, för hon skulle ge sig ut och gå på vattnet... Inte så lyckat reslutat kan ni nog tänka er! Ska se om jag hittar en bild på det! Den lilla knashunden vägrar fortfarande att äta sin mat... Hon vill mycket hellre ha Mollys! Får se hur det går imorgon, idag kan det ju förstås ha varit avmaskningen som spökat.

image58
:) Stackars liten, blev ganska förvånad när hon märkte att vattnet inte bar henne!


image59
Efter ett tag var det ju faktiskt riktigt roligt att springa i vattnet och sedan upp i sanden och busa...
Resultat - Hela huset fullt av sand!!!

Kommentarer
Postat av: Marie & Pralin

Vad är det för folk som ska sälja? Har dom ångrat sig undrar man? Har man sagt att det ingår si eller så mkt mark får man väl stå för det?? Hoppas det löser sig för er.
Lerina är söt..dom har stor tro på sig själv de små godingarna *asg*

Ha det!!
Kram

2008-04-15 @ 22:45:49
URL: http://www.123minsida.se/waldweilers

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0